Rekryteringsföretag Rekrytering Chefsrekrytering Jönköping

RekryteringsHuset

RekryteringsHuset är ett auktoriserat rekryteringsföretag med säte i Jönköping. Rekryteringsföretaget har stark lokal förankring och lång erfarenhet från såväl privat näringsliv som offentlig sektor. Rekryteringsföretaget finns i moderna, nyrenoverade lokaler i Science Park i centrala Jönköping bara ett stenkast från Högskolan och Kulturhuset Spiran.

Rekryteringsföretag Rekrytering Chefsrekrytering Jönköping

RekryteringsHuset består av Petra Lindomborg, rekryteringskonsult. Petra har lång erfarenhet från arbete med rekrytering och utveckling av tjänstemän, specialister och chefer. Petra har tidigare varit delaktig i uppbyggnaden av Poolia i Jönköping i rollen som kontorschef och rekryteringskonsult. Hon har även arbetat i olika ledande positioner inom internationell tillverkningsindustri.

Rekryteringsföretag Rekrytering Chefsrekrytering Jönköping

RekryteringsHuset består även av Niklas Lindomborg, rekryteringskonsult och HR-konsult. Niklas har lång erfarenhet från arbete med rekrytering, ledarskap, organisations- och affärsutveckling. Niklas har tidigare även arbetat i roller såsom divisions-, plats- och varumärkeschef inom olika branscher och har bred erfarenhet från internationell tillverkningsindustri.

Rekryteringsföretag Rekrytering Chefsrekrytering Jönköping

RekryteringsHuset består även av Karin Torstensson, rekryteringskonsult och ICF-diplomerad coach. Karin har tidigare arbetat många år inom offentlig verksamhet, där hon har ansvarat för större och mindre organisationer bl.a. som stadsdirektör i Jönköpings kommun och kommundirektör i Eksjö kommun. Hon har även varit verksamhetskonsult på KPMG och har lång erfarenhet av förändringsarbete och organisationsutveckling.

Vi har även ett nätverk av olika samarbetspartners och underkonsulter. Är du intresserad av att bli vår samarbetspartner? Varmt välkommen att göra en intresseanmälan under fliken lediga tjänster.